Prifti Dragan Jovic ka takuar tenistin serb, Novak Djokovic, dhe ka thënë se sportisti e ka në zemër Kosovën.
Njëri ndër tenistët më të mirë në botë që së fundi u mposht në Dubai nga Roger Federer, shpeshherë ka ditur të shkaktojë skandale duke shprehur mesazhin: Kosova është Serbi.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Kurse, për ta rikthyer çështjen e nacionalizmit, u përkujdes prifti Dragan Jovic, i cili e takoi tenistin serb dhe tha se ai e ka në zemër Kosovën.
“Unë e di se Kosova e zë një vend të veçantë në zemrën e Djokovicit”, ka thënë Jovic për “Blic”.