OMONIA e cilëson reformën administrative si në vshërbim të interesave nacionaliste. Në një deklaratë për mediat, Minoritetit Demokratik Etnik Grek thekson se ndarja administrative cenon integritetin e popullsisë greke në Shqipëri.

“Në procese të kësaj natyre kujdesi dhe vëmendja duhet të orientohet ndaj grupeve dhe komuniteteve të ekspozuara në rreziqe dhe jo në shërbimin e pikëpamjeve nacionaliste dhe raciste”,- thuhet në komunikatë.

Redaksia Online
(F.I/Shqiptarja.com)