Uashington - Presidenti i zgjedhur amerikan, Barack Obama deklaroi sot se kishte zgjedhur Shaun Donovan, në postin e sekretarit amerikan për Strehimin dhe Zhvillimin Urban.Gjatë fjalimit të tij të përjavshëm në radio, Obama bëri publik vendimin e tij për të emëruar Donovanin, aktualisht Komisionieri i Nju Jorkut për Strehimin dhe Zhvillimin, si kreun e departamentit, që siguron një strehim të përballueshëm për amerikanët