brbrTe gjithe te apasionuarit pas teknologjise kete fund korriku kane mundesine te blejne produkte cilesore me cmime me te lira Dyqani Neptun vetem ne qendren Kristal per dy dite me radhe ofron produkte dhe pajisje elektroshtepiake me ulje deri ne 50 Nje oferte e tille behet vetem ne Kristal Center nga data 31 korrik deri ne 1 gusht Ajo perfshin te 10 mije produktet qe ka neptun ku nder me te kerkuarit jane telefonat dhe pajisjet elektroshtepiake brbr
br