Dy nga drejtuesit kryesore te opozites Ilir Meta dhe Skender Gjinushi e cilesojne sjellje prej gangsteri ate te nje dite me pare ne kuvend nga ana e kryeministrit Berisha. Per zotin Meta Berisha ka fshehur fakte tejet kompromentuese, ndersa zoti Gjinushi shkon dhe me larg kur thote qe Berisha duhet te paraqitet ne Hage.