Përfaqësues të Opozitës kanë mbajtur një konferencë për media. Donika Kada-Bujupi, nga AAK ka thënë se nuk do të lëshojnë pe pa u rikthyer dhe rishqyrtuar marrëveshjet e arritura. Kurse, Glauku Konjufca ka treguar se nuk do të ndalen deri në heqjen e nënshkrimit nga marrëveshjet e dëmshme për vendin.
“..para këtij takimi të kryesisë ne dëshirojmë ti bëjmë të ditur popullit se normaliteti është në duart e dy partive të pozitës të cilat po marrin vendime të dëmshme për vendin. Ne nuk do të lëshojmë pe pa u rikthyer dhe rishqyrtuar marrëveshjet e arritura. Sot e thërrasim qeverinë që përmes diskutimit në parlament, rishqyrtimit dhe rikthimit të këtyre marrëveshjeve ta zhbllokojnë punën në Kuvend”, ka thënë ajo.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Derisa, Glauku Konjufca nga VV ka thënë se me bllokimin e sotëm të kryesisë dhe bllokimin që po ua bëjmë seancave po përpiqen të bëjmë me dije se veprimet e tyre nuk do te ndalen.
“Nuk do të ndalemi deri në heqjen e nënshkrimit nga marrëveshjet e dëmshme për vendin”, ka thënë ai