Deputtt e opozits kan braktisurt seancn plenare pasi kan krkuar shtyrjen e rendit t dits s punimeve t sotme q prfshinte shqyrtimin e projektligjeve pr falimentin dhe disa ndryshime n ligjin pr procedurat tatimore n Republikn e Shqipris.Kryetarja e Grupit Kuvendor Socialist, Valentina Leskaj dhe deputeti Arben Malaj kan krkuar q kto ligje t vijn n seanc pasi t jen diskutuar m par me biznesin.