Përmes një komunikate për media tri partitë opozitare Vetëvendosje, Aleanca për Ardhëmrinë e Kosovës dhe Nisma, kanë bërë të ditur se sot do ta dërgojnë kërkesën për shqyrtimin e kushteturshmërisë së votimit të Hashim Thaçit president.
Kërkesën në Kushtetuese do ta dorëzojnë deputetët Bali Muharremaj, Aida Dërguti dhe Enver Hoti.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Lexoni komunikatën e plotë të opozitës:
Deputetët e tri partive politike opozitare VV, AAK dhe Nisma, sot e dërgojnë kërkesën për shqyrtimin e kushtetutshmërisë së votimit të Hashim Tha[it, president.

Ata pretendojnë se në votimi për president në seancën e 26 Shkurtit 2016, janë bërë shkelje procedurale dhe material.

Kërkesa në Gjykatën Kushtetuese dorëzohet sot në oren 14 nga deputetët Bali Muharremaj, Aida Dërguti dhe Enver Hoti.