0
brbr


SSSAbrASS
brbrDemokratet thone se pas uniformes se re te policise fshihet nje korrupion prej 11 miliarde lekesh Gishtin e akuzes Kreu iDepartamentit te Rendit dhe Sigurise ne seline blu Enkelejd Alibeaj  e ngriti mbi Ministrin e Brendshem Saimir Tahiri per te cilin tha se ka shpallur fituesin perpara se vendimi te botohej ne fletoren zyrtarebrbr
brbrEnkelejd Alibeaj Kreu I Departamentit te Rendit dhe Sigurise ne PD Asnje informacion per procesin per tenderimin Kriteret teknike u percaktuan sipas profilit te fituesit te paracaktuarVetem Saimir Tahiri e veglat e tij e dine se kush eshte personi i kontraktuar Nje afere e paster korruptive ku 11 miliarde leke doroviten duke i ndare me klientin e ministritbrbr
brbrSipas opozites procedura per tenderin e uniformave duhet te niste pas kerkeses se Drejtorise se Policise nderkohe qe demokratet thone se nuk ka asnje te dhene se cili eshte dizenjuesi dhe si u be vleresimi i uniformavebrbr
brbrTv Klanbrbr