brbrShenohet nje tjeter konflikt mes mazhorances dhe opozites Partia Demokratike akuzon kryeministrin Rama se ka shkelur marreveshjen dhe traditen parlamentare sipas te ciles propozimin per kandidaturen e Avokatit te Popullit i takon opozites Ne nje reagim te shperndare mediave nenkryetari demokrat Edi Paloka thote se per te kapur Avokatin e Popullit Edi Rama ka shkelur ligjin dhe procedurat parlamentare Sipas tij kur Edi Rama ishte ne opozite pati nje marreveshje dhe avokati i popullit u zgjodh ne seline e PS-se Paloka kerkon respektimin e kesaj marreveshjeje duke i lene PD-se propozimin e kandidatures per Avokat te Popullitbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br