brbrNga selia e Partise Demokratike jane nisur sot ne oret e para te mengjesit ndihma per familjet qe po perballen me situaten e veshtire per shkak te permbytjeve Lidhja Demokratike e Gruas dhe Forumi Rinor i Partise Demokratike kane arritur te mbledhin qindra pako me ushqime uje te pijshem detergjente e veshmbathje ushqime per femije 86 krevate me dysheke ushqim per gjene e gjalle dhe 1 milione e gjysme lek vaksina per bagetine Keto ndihma do te shperndahen sipas nje liste te hartuar nga vete banoret ne Fier e Vlore Tashme ndihmat kane mberritur ne fshatin Hoxhare e me pas do te cohen edhe per banoret e fshatit Ferrasbrbr
br