Skenografisti anglez Simon Monjack, bashkeshorti i Brittany Murphy eshte gjetur i vdekur ne apartamentin e tij ne Los Angeles.

Lajmin e ka bere te ditur BBC online. Zedhenesi i policise ka deklaruar se viktima ka humbur jeten per shkaqe natyrale, por mbi vdekjen e tij jane ende duke u bere hetime.

Bashkeshortja e tij vdiq dhjetorin e shkuar ne moshen 32 vjecare pas nje ataku ne zemer dhe ne ate kohe Monjack kishte deklaruar se: “Bota ime eshte shkaterruar”. Skenografi dhe aktorja ishin martuar ne 2007-en.