28/04/10 02:05Pas një kohe të gjatë loje duke improvizuar chat-in në shoqërinë e sotme, Miri, Mandi dhe Erioni dalin jashtë dhe bisedojnë me njëri-tjetrin për futbollin. Ata flasin për skuadrat e preferuara dhe për futbollistet me te shquar në botë. E ndërsa ata flasin në dhomën e gjumit tashmë janë fikur dritat. Banorët po përgatiten të flenë. Klodi sistemon jastëkët që përdorën gjatë lojës dhe më pas shkon në dhomën e gjumit. Si gjithmonë banorët diskutojnë duke bërë shaka përpara se të flenë. E nuk ka se si të mundojnë lojrat ku ata qëllohen me jastëkë kundër njeri-tjetrit. Pas diskutimit për futbollin edhe Miri, Erioni dhe Mandi shkojnë të flenë.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));