Transmetuar me 17122015 - 1939


PUBLICITETAthine 17 dhjetor 2015 NOAal - Mbajini duart larg pensioneve tona Me keto thirrje pensionistet greke protestuan sot ne rruget e Athines kunder qeverisebr
br
Qeveria greke miratoi pak dite me pare buxhetin per vitin 2016 ku u vune re shkurtime drastike te pensionevebr
br
Gjate intervistave te dhena qytetaret u shprehen se masat e qeverive te ndryshme te marra gjate viteve te fundit vetem sa e kane perkeqesuar situatenbr
br
Nese situata nuk ndryshon gjerat do te behen edhe me te veshtira Ne kemi pare se cfare kane bere qeverite e shkuara dhe po shohim se cfare po ben qeveria e Tsipras Mund tu them se cdo gje eshte drejt perkeqesimitm u shpreh nje prej protestuesvebr
br
Kabineti i kryeministrit Tsipras ka rritur moshen e pensioneve ka shtuar taksat si dhe ka shkurtuar shumicen e pagave per punonjesit e administrates publike jcnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix