Para pak çastesh ka përfunduar takimi i kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës i mbajtur në selinë qendrore të kësaj partie.
I pari i PDK-së, njëkohësisht kryeministri i Republikës, Hashim Thaçi pas përfundimit të takimit nuk preferoi të flas për media.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Përpos Thaçit, në takimi ishin edhe anëtarët e tjerë të kryesisë, Xhavit Haliti, Bajram Rexhepi, Hajredin Kuqi, Rame Buja, Zenun Pajaziti...

(Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi si dhe Xhavit Haliti)

(Foto: Ramë Buja)

(Haliti dhe Kuqi)