Tiran (Start)-Nga ana e Shrbimit t Kontrollit t Brendshm dhe Drejtoris Kundr Krimit Ekonomiko-Financiar n Drejtorin e Prgjithshme t Policis s Shtetit ka filluar hetimi n ngarkim t punonjsit t policis, Inspektor Shaqir Hasanaj si dhe ndaj ish punonjsit t policis Tom Camaj, aktualisht taksist. Prmes nj deklarate pr shtyp, Drejtoria e Prgjithshme e Policis s Shtetit shprehet se ndaj punonjsit t policis kufitare, Inspektor Shaqir Hasanaj sht marr masa disiplinore pezullim nga detyra, pr ti hapur rrugn hetimit t ksaj shtje.Gjithashtu bhet e ditur se ndaj tyre po zhvillohen hetime pr veprn penale t veprat penale t Shprdorimit t detyrs, dhe Korrupsionit pasiv nga punonjs q ushtrojn funksione publike parashikuar nga nenet 248 e 259 te Kodit Penal.