Deri në vitet e fundit, meshkujt kanë qenë të fokusuar kryesisht në ndjekjen e sporteve të meshkujve, mirëpo prania e tenisteve, atleteve dhe futbollisteve joshëse, ka bërë që interesimi për sportet femërore të rritet shpejtë.


Kësaj i ka ndihmuar edhe fakti që këto femra nuk hezitojnë që jashtë terreneve sportive të bëjnë poza seksi.


Më poshtë ju sjellim disa nga sportistet që do të jenë të pranishme në Lojërat Olimpike të Londrës.Leryn Franco (Paraguai), atleteNikki Gudez (Australi), çiklizëmLolo Jones (SHBA), atleteStephanie Rice (Australi), notimAmanda Beard, (SHBA), notimMaria Kirilenko (Rusi), tenis