Ka perfunduar barazim pa gola pjesa e pare e miqesores se luajtur ne Korce mes Shqiperise dhe Maqedonise.

Ne 45 minutat e para ka qene skuadra jone qe ka mbizoteruar me raste te shumta qe kane rrezikuar porten kundershtare.

Nderkohe qe miqte jane perpjekur te rrezikojne me ane te kundersulmeve por pa rezultat.