brbrRreth 400 Tregtare te Pogradecit protestuan serish kete te shtune kunder ligjit te ri te procedurave tatimore Per me shume se nje ore bizneset kane ulur qepenat duke pezulluar punen Tregtaret thone se gjobat ne shuma te medha do t8217i detyrojne te mbyllin aktivitetin privat Tregtaret thane se nese ky problem nuk merr zgjidhje do te pershkallezojne protestat deri ne greve urie Edhe te premten dhjetera tregtare ne Tirane Koce dhe fier protestuan kunder masave shtrenguese te qeverise Perfaqesues te biznesit paralajmeruan nje tjeter tubim proteste para kryeministrise ne 27 nentor brbr
br