Transmetuar me 27082014 - 1609


PUBLICITETTirane 27 gusht 2014 NOAal- Presidenti Bujar Nishani ka dekretuar Ermonela Felaj ne postin e ministres per Marredheniet me Parlamentinbr
br
Gjithashgtu ai ka dekretuar edhe shkarkimin e zotit Ilirjan Celibashi nga posti minister Shteti per Marredheniet me Parlamentinbr
br
Pak kohe me pare Celibashi deklaroi largimin e tij nga posti i ministrit duke e cilesuar si nje vendim personalbr
br
D E K R E Tbr
br
PR EMRIM MINISTRIbr
br
Ne mbeshtetje te nenit 93 dhe 98 pika 1 te Kushtetutes me propozim te Kryeministritbr
br
D e k r e t o jbr
br
Neni 1br
br
Zonja Ermonela Felaj emerohet minister Shteti per Marredheniet me Parlamentinbr
br
Neni 2br
br
Ky dekret hyn ne fuqi menjeherebr
br
Nr Dekretit 8698br
br
Tirane me 27082014br
br
D E K R E Tbr
br
PR SHKARKIM MINISTRIbr
br
Ne mbeshtetje te nenit 93 dhe 98 pika 1 te Kushtetutes me propozim te Kryeministritbr
br
D e k r e t o jbr
br
Neni 1br
br
Zoti Ilirjan Celibashi minister Shteti per Marredheniet me Parlamentin shkarkohet nga detyra                    br
br
Neni 2br
br
Ky dekret hyn ne fuqi menjeherebr
br
Nr Dekretit 8697br
br
Tirane me 27082014aynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr