brbrPas perfundimit te planit urbanistik te Tiranes se madhe nis prezantimi i tij me publikun Kryetari Erion Veliaj ka nisur degjesat nga Kombinati zona e projektuar per nje nga 7 qendrat e reja te kryeqytetit Sipas planit te arkitektit italian Stefano Boeri Kombinati eshte projektuar si nje qytet brenda Tiranes Kjo zone do te kete gjithe infrastrukturen e nevojshme rrugore arsimore shendetesore hapesirat clodhese argetuese e gjithcka tjeter i duhet nje qyteti Ndersa segmenti Kombinjat-Vaqarr do te jete zona me e re industriale e Tiranes Erion Veliaj ftoi bizneset ti bashkangjten kesaj zone duke u ofruar taksa me te uleta Gjate gjithe veres plani urbanistik do te prezantohet ne te gjithe njesite administrative te Tiranes me ndryshimet dhe risite qe parashikon projekti Ndersa ne fund te shtatorit ai do te kaloje per miratim Plani i Tiranes se Madhe parashikon ndertimin e 5 unazave levizese shtimin e gjelberimit orientimin e ndertimeve kryesisht ne zonen e bulevardit te ri dhe krijimin e kryeqytetit me shume qendrabrbrbr