Nenkryetari i partise Levizja Socialiste per Integrim, Dritan Prifti, i cili po merr pjese ne protesten qe po mbahet para Kuvendit, ka deklaruar se nga partite e medha duhet te kete reflektim per Kodin e ri Zgjedhor.

Sipas Priftit, nese nje gje e tille nuk do te ndodhe, atehere zgjedhjet e ardhshme parlamentare jane ne rrezik.

“Nuk ka asnje reflektim nga PD dhe PS per Kodin Zgjedhor dhe nese nuk ka reflektim rrezikohet fitorja e se majtes ne zgjedhjet e vitit 2009”, ka deklaruar Prifti.