Kida është bërë këngëtare e njohur. Ajo ka shumë mbrëmje muzikore dhe po e jeton famën në një moshë të re. Ndoshta shoqet e gjenerates mendojnë se Kida tashmë ka çdo gjë që i duhet, por në fakt edhe asaj i mungon diçka.
Në një nga prononcimet e fundit publike, e reja thotë se i mungon shumë gjumi. Ajo bjen shumë vonë në gjumë dhe të nesërmen mezi kthjellet. Ky, është problemi i Kides, e gjërat e tjera i ka në rregull. /Indeksonline/ 

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};