Prodhimi vendas ka arritur te plotesoje nevojat e tregut fakti qe tregu eshte i mbushur me produkte vendi ka bere qe cmimet kete fund sezoni te jene te arsyeshme.

Tregetaret shprehen se cmimet kane qene normale ne kete sezon dhe vetem rrushi ka patur pak rritje ndersa produktet e tjera sipas tyre kane pesuar edhe ulje. Ata shprehen gjithashtu se te gjitha produktet jane shqiptare pervec disa kulturave qe nuk zhvillohen ne vendin tone.

Por edhe pse cmimet jane te arsyeshme shitjet jane te dobeta dhe se blerjet jane te pakta nga konsumatoret.

Tregetaret thone se pas rreth 10 ditesh pritet qe ne treg te hyje prodhimi i dyte i serrave ndersa nga fundi i muajit nentor pritet te fillojne mungesat ne treg e per pasoje te hyje mall importi.