brbrDisa jave para se te coje nje mendim zyrtar nese eshte apo jo antikushtetues ligji i miratuar para nje viti nga qeveria per te zgjidhur ceshtjen e pronave shoqata Pronesi e Drejtesi i ka nisur nje leter zyrtare Komisionit te Venecias Ish-pronaret kerkojne qe eksperte te Venecias te njihen me ankesat e pronareve perpara se te japin nje opinion final Gjykata Kushtetuese ka pranuar kerkesen per te shqyrtuar ligjin e ri te pronave te ankimuar nga Shoqata Presidenti dhe Partia Demokratike por nuk ka pezulluar zbatimin e tijbr
Ajo eshte ne pritje te nje mendimi nga ky komision Ish-pronaret i kerkojne Venecias qe te shohe se si eshte shprehur per ceshtje te njejta Gjykata e te Drejtave te Njeriut ne Strasburg dhe te behet krahasimi me zgjidhjen e dhene me ligjin e ribrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display
br