Në një deklaratë për media deputeti i PS-së Ulsi Manja ka akuzuar opozitën se po pengon hapjen ne negociatave të Shqipërisë me BE-në. Të gjitha organet e reja të drejtësisë do të ishin në qoftë se kjo opozitë nuk do të kishte sjell këtë kryeprokurorë siç është ky sot. Opozita po pengon çeljen e negociatave me BE-në tha Manja.


Do të duhej të ishte seancë normale që do ti jepte një shtytje përpara reformës në drejtësi. Si ka mundësi që SHBA dhe BE ka qenë me ne qysh në fillim, janë në një mendje me ne, këtë përgjigje duhet ta jap opozita. Sot kemi një kryeprokurorë që ka përfunduar mandatin normal. Është hera e parë që opozita dhe Sali Berisha nuk mund ta kapin kryeprokurorin apo edhe prokurorët.


Njerëzit janë thirrur në shesh për të mbajtur në mënyrë antikushtetuese mandatin e Kryeprokurorit. Kjo është koha kur mund të kapen negociatat me BE-në. Nuk e përcakton askush se është apo jo antikushtetuese siç është opozita. Por ajo është Gjykata. Të gjitha organet e reja të drejtësisë do të ishin në qoftë se kjo opozitë nuk do të kishte sjell këtë kryeprokurorë siç është ky sot. Opozita po pengon çeljen e negociatave me BE-në tha Manja.


18 dhjetor 2017 (gazeta-Shqip.com)