Sindikata e Punëtorëve të Judikaturës ka njoftuar me anë të një komunikate se të gjithë punonjësit e prokurorive dhe gjykatave, të akomoduar në Pallatin e Drejtësisë në Prishtinë, sot do të mbajnë protestë.

Shkaku i protestës, që do të mbahet në ora 10:00 jashtë objektit të Pallatit të Drejtësisë, në Hajvali, janë kushtet e rënda të punës.