brbrOferta per punesim te sigurt dhe ligjor ne Gjermani ka sjelle ulje te numrit te personave qe kerkojne azil ne kete shtet Ambasadori Gjerman ne Tirane Helmut Hoffman u shpreh i kenaqur nga ky fakt Ai tha se shqiptaret jane kthyer ne nje force punetore ne vendin e tijbrbr
brbrJam i lumtur qe qytetaret shqiptare kane zgjedhur rrugen drejt punesimit ne Gjermani Me ane te kesaj menyre ligjore punesimi synohet te shmanget edhe fluksi i atyre qe ikin per te kerkuar azil Kjo eshte rruga e vetme e sigurte per tu punesuar ne Gjermani Qytetaret shqiptare kane nje mundesi per punesimin ligjor duke frenuar keshtu ikjet masivebrbr
brbrMinistri i Punes dhe Mireqenies Sociale Blendi Klosi tha se ka ardhur koha ti kushtohet vemendje arsimit profesional Klosi nuk ka kursyer batuat edhe per infermieret Deklaratat u bene gjate nje aktiviteti te perbashket per migrimin profesionalbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br