KAKAVIJ- Rikthehen radhet kilometrike ne Kakavije ne vigjilje te Krishtlindjeve. Emigrantet shqiptare kane qene te detyruar te qendrojne deri ne 7 ore ne radhe ndersa vargu i automjeteve ne token greke ka shkuar deri ne 7 kilometer. Emigrantet jane shprehur mjaft te zhgenjyer nga kjo situate.

Vendosja ne dispozicion te emigranteve e vetem dy sporteleve gjate nates nga policia greke ka bere qe radhet e automjeteve ne pritje per te lene territorin grek te arrinte ne disa kilometra. Pas mesdites jane shtuar sportelet e pales greke ne tete 4 ne hyrje e 4 ne dalje dhe kjo ka bere qe situata te shkoje drejt normalizimit.