Transmetuar me 26072016 - 0138Kryeministri Edi Rama dhe ish-kryeministri Sali Berisha kane zhvilluar nje debat te gjate ne seancen e fundit per kete sesion punimesh ne parlamentbr
br
Para marrjes se pushimeve qe te dy i kane treguar njeri tjetrit burgun duke e lidhur kete me reformen ne drejtesi qe u miratua gjate seances historike te para pak ditevebr
br
Nje replike e shkurter ne Kuvend me personazhin qe iu dogj shpirti per Reformen ne Drejtesi shkruan Rama ne nje video te postuar ne Facebookbr
br
Ndryshe nga debatet para kalimit te ligjit kete here ata u duken me pak te tensionuar ndersa nuk munguan as batutat mes tyrebr
br
var videoData 11047762 br
br
br
brPara
SHIKONI T GJITHA FOTOT 110
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix