brbrBallkani Perendimor duhet te lere pas konfliktet e te shkuares te angazhohet ne bashkepunim rajonal dhe te integrohet ne BE Keshtu eshte shprehur kryeministri shqiptar Edi Rama ne nje interviste per agjencine turke Anadolu Duke folur per marredheniet Shqiperi 8211 Serbi Rama thekson se eshte angazhuar per te hapur nje kapitull te ri ne Ballkan Po punojme per nje te ardhme me e mire per te gjithe popujt e rajonit duke lene pas te gjitha konfliktet qe kane sjelle shume gjakderdhje 8211 eshte shprehur Rama Ndersa konferencen e Berlinit Rama e ka konsideruar nje konference historike per Ballkanin sepse sipas tij shprehu ne menyre konkrete vetedijen dhe vullnetin e nje vendi lider ne Europe sic eshte Gjermania dhe te vete kancelares Angela Merkel lidhur me domosdoshmerine dhe nevojen qe Europa ka per ballkanin dhe anasjelltasbrbr
br