Transmetuar me 19052015 - 0930
Mat 19 maj 2015 NOAal- Kryeministri Edi Rama gjate nje takimi elektoral ne Klos ku prezantoi kandidatne e Aleances per Shqiperine Europiane Valbona Kola tha se kandidatja e majte duhet votuar per te sjelle ndryshiminbr
br
Kreu i socialisteve deklaroi se nga fushata e 23 qershorit nuk ka asnje ndryshim ne zonebr
br
Nese vazhdoni avazin e vjeter me PD-ne ketu une nuk e di se si mund tju ndihmojme realisht Sepse nuk eshte problemi se kemi ne problem te bashkepunojme me kryetaret e bashkise se PD-se problemi eshte qe ata nuk jane kryetare bashkish dhe nuk i kane sjelle per ti bere kryetare bashkie per te bashkepunuar per komunitetin per cerdhet per kopshtet shkollat per ujin e pijshem per kanalet ujitese per kanalet kulluese per te bashkepunuar per transportin urban ne bashkine e madhe te Klosit per grumbullimin e plehrave Jo nuk i kane sjelle per kete pune por i duan vetem per te pasur ne cdo bashki komisaret oficeret e SHQUP-it qe te bejne propagande te shajne qeverine  te vazhdojne konfliktin me qeverine A thua se nga ai konflikt do te kete me shume uje ketu me shume cerdhe me shume pune e keshtu me radhe Ju e shikoni edhe vete fushaten e PD-se Keni degjuar ndonje fjale se si e mendojne ata se do te rregullohet dhe te permiresohet infrastruktura dhe jeta sociale ne bashkite e reja u shpreh Ramabr
br
Ai tha se vota per kandidaten e majte eshte per ti sherbyer familjeve dhe nevojave te zonesbr
br
Sipas tij me te mirin qe ka PD-ja per model si drejtohet nje bashki ka ate te Tiranes per te cilin tha se ne kater vjet nuk ka bere asgjeaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

PUBLICITET
lang enUS

p idlastbrbr