Transmetuar me 10092015 - 1200
Foto arkiv

PUBLICITETLezhe 10 shtator 2015 NOAal- Kryeministri Edi Rama shkrin te gjitha strukturat e Partise Socialiste ne Lezhebr
br
Pas vizites se djeshme ne Lezhe kryesocialisti ka vendosur qe PS ne kete rreth do ti nenshtrohet procesit zgjedhor dhe se Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla eshte deleguar per procesin e riorganizimit te partise ne kete qarkbr
br
Kryeministri ka kerkuar shkarkimin e te gjithe drejtuesve te strukturave te kesaj force politike ne rreth duke nisur nga kreu i PS-se per Lezhen Albert ukon dhe te gjithe kryetaret e organizatave te kesaj force politike ne Lezhebr
br
Ai ju ka kerkuar strukturave te partise shpjegime mbi faktoret e humbjes se thelle ne zgjedhjet e 21 qershorit ne kete rreth ndersa ka deklaruae se gjithcka do te analizohet me detajeaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr