0
Zyra per Mbrojtjen e Kosumatorit i ka dhene cmimin Redaksia e vitit e lajmeve per konsumatorin departamentit te Informacionit te Televizionit Klan
Ky cmim i jepet redaksise se lajmeve ne TV Klan per kontributin e sensibilizimin gjate protestave kunder armeve kimike ku zeri i qytetareve dhe aktoret e perzgjedhur ne kronikat e edicioneve informative i dhane nje inkurajim protestes e cila u konsiderua si e para proteste ku zeri i qytetarit vendosi per fatin e vendit te tij
do vit kjo zyre shprendan cmime per gazetare dhe redaksi mediash te cilat kane koontribuar ne informimin e publikut dhe politikat ne mbrotje te tyre
Kjo eshte hera e dyte qe lajmet e Televizionit Klan marrin nje cmim te tille