p styletext-align justifyDuke filluar nga kjo e hene ne dyert e shtepise tuaj do te vijne regjistruesit per te bere nje regjister te ri te adresave ne vend Sipas kryeministrit Rama Shqiperia eshte i vetmi vend ne bote qe nuk ka nje regjister te sakte te popullsise Per liderin e qeverise kjo reforme eshte thelbesore ne menyre qe qytetaret te marrin sherbimin e duhur Rama nuk ka kursyer dhe batutat duke thene se jemi i vetmi vend qe e gjejme shtepine me te pyetur Ndersa ministri i brendshem Sajmir Tahiri u beri thirrje qytetareve qe tu drejtohen zyrave te gjendjes civile per te bere regjistrimin e adresave Ata kane afat 6 muaj neqoftese se nuk e bejne nje hap te tille do te gjobiten Ministri Tahiri theksoi se ne procesin e regjistrimit te popullsise nese do te jete e nevojshme do te perfshihet edhe policiabrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br