0
brbrSSSAbrASS
brbrKryeministri italian Mateo Renzi ka prezantuar para Parlamentit nje pjese te strategjise qe Italia do te ndjeke gjate presidences se radhes se Bashkimit Europianbrbr
brbrMe 1 korrik Italia merr presidencen 6-mujore te BE dhe ka per qellim te paraqese nje plan 3-vjecar qe te adresoje keto shqetesimebrbr
brbrKryeministri u shpreh se masat aktuale shtrenguese dhe politika e perbashket monetare jane te pamjaftueshme per te luftuar papunesine dhe rritjen e euro-skepticizmitbrbr
brbrPo ashtu Renzi u tha parlamentareve se do te paraqese ne BE propozime per te parandaluar emigracionin e paligjshem i cili prek se tepermi Italinebrbr
brbrTV KLANbrbr

BE Itali Mateo Renzi parlament