ridvan-bode-panorama-plus1Ish- ministri i Financave, Ridvan Bode, është fotografuar duke shkuar në Kuvend me një makinë superluksoze Benz S- Class.


Panorama thotë se bëhet fjalë për një makinë të vitit 2012, që kushton mbi 90 mijë euro.


Por skandali nuk ndalet me kaq.


Makina ka targa false.


Targa e makinës TR4300N i përket një makine Jaguar, të sekuestruar më parë.


Megjithatë, Bode ka vendosur në xhamin e makinës një teserë të Kuvendit, për të mos u ndaluar nga policia dhe për të parkuar lirshëm ku të dojë./ep