E enjte 01 Dhetor 2011 2104

titleRikthehet Wikileaks. Faqja e internetit qe tronditi boten me informacionet e klasifikuara qe publikoi qe nga sot me 1 dhjetor 2011 ka nisur publikimin e nje serie tjeter misteresh ne ate qe quhet The spy files ose ne shqip dosjet spiune.Ajo eshte nje baze e re te dhenash per qindra dokumente nga me shume se 160 kontrakture te inteligjences se industrise se teknologjise. Wikileaks do te vazhdoje gjate javes ne vijim me publikimin e dokumenteve te tjera te kesaj serie. Wikileaks pritet te hedhe drite mbi industrine sekrete te pergjimeve spiune qe ka lulezuar qe nga 11 shtatori 2001. Projekti i ri i Wikileaks nis sot me 287 postimet e para dhe do te vijoje gjate javeve ne vijim madje edhe vitin e ardhshem thuhet ne shenimin zyrtar.