Transmetuar me 16092016 - 1623
Tirane 16 shtator 2016 NOAal - Rikthehet pas 27 vitesh serish me nje koncert ne Tirane kengetari Albano Carrisi Ai ka ardhur ne Tirane me ftese te shoqates kulturore Al Bano Carrisi dhe do te mbaje neser ne oren 1830 do mbaje nje koncert ne Sheshin Nene Terezabr
br
Koncerti organizohet me rastin e Shenjterimit te Nene Terezes 20 -vjetorit te shoqates si edhe te 27-vjetorit te organizimit te koncertit te pare qe dha cifti i kengetareve Al Bano amp Romina Pouer 17 shtator i vitit 1989 ne Tirane Kengetari i njohur italian me shtetesi shqiptare Albano Carrisi eshte nderuar nga Bashkia e Tiranes me elesin e Qytetitbr
br
Ai u prit sot e premte nga kryetari i Bashkise se Tiranes Erion Veliaj i cili i dorezoi atij cmimin ne shenje mirenjohje per kontributin qe kengetari ka dhene jo vetem ne jeten artistike dhe kulturore ne vendin tone por edhe ne lidhjet e miqesise mes Shqiperise dhe Italisebr
br
Kryetari i bashkise e falenderoi kengetarin per viziten e tij ne Shqiperi dhe per faktin qe ai ka zgjedhur pikerisht Tiranen per te mbajtur koncertin e radhesnoaalbr
br
VIDEO KUR KRYETARI I BASHKIS S TIRANS ERION VELIAJ I JEP ELSIN E QYTETIT CARRISI-tbr
br
var videoData 11069102

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix