Një operacion  i autoriteteve doganore shqiptare dhe atyre austriake ka bërë të mundur sot bllokimin e një sasie celularësh kontrabandë.


Operacioni i koduar Rinasi ka sekuestruar 2240 aparate celularë që arrijnë vlerën 200 mijë dollarë.


Mësohet se personat që u kapën me to pas kontrolleve të ushtruara janë sipas të dhënave paraprake 23 vetë. / Mark Brunga