brbrHistori dashurie ne kohe lufte urrejtje dhe hakmarrjesh keni degjuar shpesh por si kjo qe sjell ne skene Serbia dhe Kosova ne Tirane jo Nje Romeo dhe Zhuljeta teresisht ndryshe qe flasin ne serbisht dhe shqip njekohesisht duke universalizuar gjuhen e dashurise Romeo i interpretuar nga aktori i Prishtines Tristan Halilaj ne kete shfaqje flet shqip ndersa Zhuljeta serbisht Te tille jane te gjithe aktoret e kesaj trupe qe ka mberritur kete te marte ne Tirane Per regjisorin Miki Manojllovic formimi i kesaj trupe ishte i veshtire ashtu sikurse edhe koncepti regjisorial i shfaqjes me aktore qe interpretojne ne dy gjuhe te ndryshme Por fryma pozitive e sjelle per kete trupe artistesh u prish paksa kur ne Teatrin Kombetar iken dritat Romeo dhe Zhuljeta ngjitet ne skene mbremjen e te martes dhe te merkuresbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbrbr