T paktn 19 persona kan mbetur t plagosur si pasoj e prplasjes t nj treni dhe nj kamioni n pjesn jugore t Kalifornis. Dshmitart than se aksidenti ndodhi pasi kamioni ishte ndalur n shinat e trenit.