57751deec46188826e8b45ccNjë alarm ka ndodhur në bazën ajrore të aeroplanit të Presidentit të SHBA "Air Force One", pasi raportohet se një person po qëllon me armë zjarri.

Mediat e huaja shkruajnë se në zonë ndodhet një "qitës aktiv". Forca të shumta policie kanë rrethuar bazën ajrore.

Nuk ka informacione të sakta dhe ka një konfuzion nëse të shtënat me armë zjarri kanë ndodhur realisht apo janë pjesë e ndonjë stërvitje të planifikuar për sot.

Screenshot_10