Shrbimi Informativ Shqiptar ka krkuar nga qeveria shqiptare m shum para pr t prballuar sfidat n kuadr t lufts antiterrorizm por edhe sitatn e ndrlidhur me stabilitetin n rajon. Kreu i shrbimit sekret shqiptar, Bahri Shaqiri, u ka krkuar deputetve shqiptar nj shum prej 500 milion lekesh t reja shtes pr t qen n lartsin e prballimit t sfidave t kohs. Mbledhja sht
me dyer t mbylluara ku nuk jan lejuar t hyn gazetart dhe kamerat. T pranishmit nuk ka n pranuar t japin detaje pr median.