Lëvizja Socialiste për Integrim shprehet e surprizuar nga neni 13 i  projektligjit Për Organizimin dhe funksionimin e institucioneve për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar.


Në reagim, thuhet se ky nen nuk ka qenë në draftin e kaluar në komision dhe se është i papranueshëm.


LSI: Ky paragraf nuk ka qene në draftin e kaluar në komision dhe është i papranueshëm. Nuk ka institucion të pakritikueshëm në demokraci. Liria e medias dimension jetik ne demokraci.


LSI-ja thekson se do të kërkojë në komision heqjen e këtij paragrafi të papranueshëm sipas saj.


Shumica në komisionin për drejtësinë: Mos u trembni, neni 13 do riformulohet/Ora News/


 


 


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter