Sam Bailey kurorëzohet si fituesja e X Factor në Angli per 2013


Duke kënduar këngën fituese ‘Skyscraper’ nga Demi Lovato, ka bërë për të qarë anëtarët e jurisë Nicole dhe Sharon nga emocionet dhe mbledhja e më shumë se 1 miljon votime.


Pas muajsh punë të vështir, Sam ka fituar rreth një milion paund nga bashkëpunimet, dhe ka sigurar një vënd ne ‘Beyonce’s Mrs Carter’ tur për vitin e ardhshëm.