Në vendbanimin e Buça Potokut të Sarajevës një person duke e drejtuar veturën e tipit Alfa Romeo 156 ka dalë nga rruga dhe është përplasur në çatinë e një shtëpie.
Shoferi i mjetit ka pësuar lëndime të lehtë në këtë aksident , ndërkaq automjeti ka pësuar dëme të konsiderueshme.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Një vinç është dërguar në vendin e ngjarjes për ta tërhequr makinën, kurse sipas dëshmitarëve okularë ky aksidnet ndodhi për për shkak të dukshmërisë së vogël që e shkaktoi mjegulla.
Në shtëpinë në të cilën përfundoi kjo Alfa Romeo jeton një familje gjashtë anëtarëshe, raportojnë mediat në Bosnje, përcjellë Klan Kosova. 


SSSA
ASS