25/03/10 17:35Olta dhe Seldi diskutojnë për Eduardin dhe sjelljen e tij jo të hijshme, për faktin që ai fsheh ushqimet e përbashkëta brenda në valixhen e tij. Seldi shprehet se ai përvec se të hajë e të flejë, nuk ka ardhur për gjë tjetër, njësoj sikur të jetë me pushime. Olta mendon se Edi e meritonte të dilte që më parë, ose të paktën në vend të Adës. Të dy i vendosin nofkën skuth vec për veprimet që ai bën. Ai shkon me Oltën tek krevati i Edit dhe e hap atë për të parë se cfarë ka brenda në valixhe. Domenika i thotë se nuk po vepron mirë e po gabon, ndërsa ia kontrollon. Olta rri e shikon ndërsa Seldi nxjerr disa produkte, por jo kafe sic pretendonin të gjenin ata. Domenika e dënon xhestin e Seldit, ndërsa ai shprehet se do e nxjerrë Edin që është hajdut dhe i thotë Oltës që të presin deri në momentin që në shtëpi do mbarojë kafja e atëherë ta kapin atë. Seldi del jashtë dhe ia tregon këtë gjë edhe Erionit duke thënë sërish se do vijë momenti që do e demaskojë Edin.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));