Serbia ka mbyllur kufijtë e saj me Maqedoninë për shkak të krizës së refugjatëve.
Serbia ka mbyllur kufijtë e saj me Maqedoninë për refugjatët pasi Kroacia refuzon të lejojë azilkërkuesit të udhëtojnë drejt Sllovenisë dhe Austrisë, raporton gazeta Novosti duke cituar Komisionin serb për Refugjatët.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Deri në orën 08:00 të mëngjesit asnjë refugjat nuk ka ardhur në qendrën e pritjes në Preshevë, kanë thënë autoritetet e qendrës për televizionin shtetëror RTS.