brbrEdhe sot per te treten dite pika kufitare e Kapshtices eshte bllokuar nga ora 1100 deri ne oren 1300 Shkak eshte bere protesta e fermereve greke te cilet ne anen tjeter te kufirit kane bllokuar akset rrugore me automjetet e tyre Per 2 ore shtetasit shqiptare kane qene te detyruar te presin ne radhe te gjata deri ne rifillimin e punes nga pala greke Kjo eshte dita e fundit e protestes se fermereve ne shtetin fqinj dhe nga e merkura kalimi nepermjet kesaj pike kufitare do behet normalishtbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br